onsdag 15. oktober 2008

Kom innenfor!



Hei! =)

Vi vil beklage så mye for at det dessverre har blitt en stund siden vi oppdaterte bloggen med nye bilder og steminger fra det nyrestaurerte huset vårt.

Her kommer noen nye bilder fra hagen, inngangspartiet og gangen som møter velkomne gjester...


Hagen er nesten et glemt område i Norge. Med noen flotte møbler som gynger og benker kan man hygge seg i frisk luft både alene og med familie. Sett opp noen lanterner og lykter så får man kjempefin stemning som gir rom til tanker på sene kvelder om man er alene, eller hyggelige stunder med familie og nye og gamle venner.



Vi har bygd en porch som vi har møblert med de nydeligste møbler, puter og blomster. Så kan man sitte og slappe i friluft om det er regn eller solskinn. På vinduene bruker vi flotte gamle franske skodder som gjør fasaden enda mer innbydende og levende. Ved å pynte utsiden av huset med bord og stoler, lysestaker og puter osv, får man utvidet huset og samtidig en flott mulighet til å tilbringe mer tid ute. Det bringer hus og natur sammen i en flott harmoni.





I sommer kjøpte vi to søte kaniner som Markus er med og mater og passer på hver dag.





Vår nydelige og kosete lille pus ser nysjerrig på kameraet =)









Slik ble altså gangen vår. En kjempefin dørmatte tar oss mykt imot. Welcome-skiltet hilser på gjester, mens en nydelig sjablong på utgangsdøren vinker adjø. En fantastisk lekker kommode gir plass til en sjelfull statue og en gammel eske, og et par støvler som kommer godt i bruk nå om høsten. Blomster i potter og spann gir en flott og variert fargefull og livlig opplevelse. Ved døren har vi også plassert en postkasse som også fungerer som hjem for søte blomster og Markus sin lille bamse, klar til å møte oss når vi kommer hjem. Et stort hvitt skap gjør plass til klær og utstyr, mens 2 elegante speil både gjør rommet større, samtidig som det alltid smiler tilbake til enhver som smiler til dét =)

Da håper jeg dere likte og ble inspirert av hagen vår, inngangspartiet, og gangen. Så kommer vi videre med bilder av flere spennende rom i neste uke...