torsdag 27. august 2009

Litt fra messeturen vår.. del 1

Ja jeg vet det, vi er såå trege med å få lagt ut bilder av og til.Beklager såå mye! Men her kommer det altså en oppdatering. Og den kommer i omvendt rekkefølge for i dag vil ikke blogspot jobbe med meg :/ men men..
Siden jeg måtte ha med meg barna så dro vi ( jeg,ungene,kjell ivar, mamma og pappa) avgårde på mandagen. Vi dro først til vår kære hjemby lillesand hvor vi sov hos onkelen min til Tirsdagen.
Tirsdagen tilbragte vi i Lillesand, shoppet og koste oss i solskinnet! Det er virkelig stooor forskjell på sørlandet og vestlandet værmessig, og jeg kjenner jeg savner det gode været på sørlandet altså.
Tirsdag kveld kjørte vi avgårde til Lillestrøm, ungene sov søtt i bilen så det gikk veldig greit :)
Onsdagen Var det opp og i gang, da skulle vi nemlig til klesleverandørene våre og velge ut til våren!!!
Mamma med noe av tøyet vi har valgt ut!
Denne kommer inn... VAKKER!
Denne kjolen kommer inn i disse fargene( Ikke se på kjolen hun har under da, kjolen er kortarmet) og den kommer i ensfarget light pink og lys lys brun.. Absolutt nydelig!!!
Disse vakre kjolene kommer inn i disse fargene.. Utrolig nydelige på !

"Sommer" i Lillesand :)

Koser oss på brygga i solskinnet med herlig mat! ( sjekk tøffe spidermann da :)


Litt shopping må en jo alltid ta seg tid til ..lol..


Shoppe, shoppe,shoppe....


Meg og min nydelige lille sønn i med hjembyen min Lillesand i bakgrunnen!
Jeg må si at jeg savner Lillesand fryktelig mye, er en helt annen atmosfære der enn på vestlandet. Jeg elsker lukten og synet av havet, ut i båt, grille på holmene, gå tur på bergene, vandre i den vakre sørlandsbyen.... ååh.. en skal ikke se bort fra at jeg flytter tilbake nei... Kjell Ivar er og veldig gira på å flytte dit, så vi får se hva tiden bringer. Og når det skjer,, så dukker det nok opp en landstil butikk der og ja :)
Ja her fikk dere en liten oppdatering, mer kommer siden. blogspot er ikke samarbeidsvillig i dag!
Stor klem fra Anette & Tone