onsdag 30. september 2009

Høsten er virkelig kommet..

Ja nå har virkelig høsten kommet for fullt! I dag har det vært skikkelig kaldt her på Moi, isende vind og en kan nesten lukte vinteren i luften.. Elsker den lukten, men kulden kunne jeg klart meg uten... :)

Vi var og så på broren min som spilte sin siste fotballkamp for sesongen, de vant 3-2, wuhuu! Men herlighet så kaldt det var å stå der ute... Hendene brant av kulde og tårene rant av vinden... Ja ja, det er jo ikke noe vi kan gjøre med det, årstidene går sin gang og vi må bare gjøre det beste ut av det! I morgen tenkte jeg at jeg og Markus skulle kose oss med å lage amerikansk eplepai! Så en blogger som la ut oppskriften, og det så sååå godt ut! Så hvis vi lykkes med den så blir det kos med varm eplepai og is i morgen ettermiddag..nam nam.. Dere skal selvfølgelig få se resultatet!

I mens kan dere kose dere med litt bilder fra mammas sjenk i stuen! Den er bare såå nydelig!





Gamle Jesus figurer er så nydelig og stemningskapende!




Måtte kjøpe inn litt blomster til helgen og bursdagselskapet. Selv om høsten er her, så er roser enda mine favoritter!


En bunke med gamle bøker og bibler fra gården her bundet sammen med bånd og stæsj..nydelig!
Klem Anette

søndag 27. september 2009

Lekre nye franske såpeprodukter er på vei inn..

Hvert øyeblikk nå kommer de lekreste nye franske såpene.

"I et landskap med fremtredende og tydelig stil, bruker Mathilde M allikevel en palett full av mykhet, eleganse og duft.
Med dette har hun skapt en komplett serie med produkter for bad og hjem.
Fra parfymert keramikk og dekorative produkter for hudpleie samt andre baderomsartikler, har Mathilde M svaret på alle våre drømmer om velbehag. "



Jeg sier bare : GLED DERE!!!

Klem Anette & Tone

lørdag 26. september 2009

Gullgutten min Markus er 3 år i dag!!!

Tenk det, min lille skatt er plutselig blitt stoor! Hele 3 år ble han i dag! Vi har hatt selskap med masse unger, spist pølser og kake og åpnet maaasse pakker!!! Han har virkelig storkost seg!



For 3 år siden i dag våknet jeg halv 8 på morgenen med rier.. var inne på sykehuset ca halv ni. Var egentlig fast bestemt på å ha epidural så fort som mulig siden jeg hadde fødselsangst, men når vi kom inn så prøvde jeg badekaret, og det hjalp godt, så jeg holdt meg til det en stund. Husker alt som om det var i går... Mamma, pappa og Tommy kom til sykehuset og var der hele tiden, mamma var mye inne på rommet vårt og vi "koste" oss oppi det hele.. Spiste mat, snakket om fremtiden og gleden over å endelig skulle få møte det lille nurket vårt!


I 3 tiden begynte pressriene å komme, med han ville ikke ut, de fant ut at han satt fast. Etter dette husker jeg ikke så mye, det ble dramatisk og alt skjedde så fort..Husker legene snakket om keisersnitt, men plutselig sank pulsen hans drastisk og kriseteamet ble tilkalt. Flere leger, sykepleiere o.l kom løpende inn i rommet, en la seg over magen min og begynte og "hoppe" på magen og en tang ble dratt frem!!! Dere skal slippe alle detaljene rundt det som skjedde videre, men dere kan sikkert tenke dere det..


Etter MYE dramatikk var han ute 15.25 og alt var heldigvis bra med han, en frisk og stor gutt på 4556 g og 55 cm lang!!!


Jeg kan enda se for meg alt som skjedde, at de løftet han opp, helt blå var han.. jeg var så redd, trodde vi skulle miste ham.. tårene fyller seg opp her bare ved å skrive dette..de løp ut med han, men kom fort tilbake.. alt var bra med ham og jeg fikk denne nydelige lille bylten opp på brystet mitt for første gang. Det største som noengang har hendt meg, den gleden, kjærligheten og lettelsen over å kjenne varmen fra ham, kjenne hjerteslagene hans mot mine.. Det kan ikke beskrives med ord! Jeg trodde aldri det gikk ann å elske noen så høyt!


Etter en stund måtte jeg avgårde på operasjonsalen for å sys, der lå jeg i 2,5 timer og bare gråt og lengtet etter Markus, ville bare holde han inntil meg!


Kl 20 kom de med han til meg på oppvåkningen og endelig kunne jeg holde han igjen!!!


Siden jeg hadde en så vanskelig fødsel og vi holdt på å miste han, så har jeg alltid vært litt ekstra redd for han og kan nok kategoriseres som en litt overbeskyttende mor.. he he.. Men jeg synes nå at jeg har hatt grunn til det etter hvordan livet vårt sammen startet!


Han har vokst opp til å bli en fantastisk snill og god gutt! Før han var året flørtet han og sjarmerte jentene overalt hvor vi gikk, han gikk når han var 9 mnd, løp rundt på 1 årsdagen sin, har snakket som en foss siden han lærte å snakke, når vi hadde showrommet i huset har så gikk han så fint rundt der inne , møtte damene som kom med et smil og elsket hvert sekund. Nå hjelper han bestemoren med å skrive melding til damene ( les : legge ut varer ) Hvis han ser noen nye puter e.l så sier han så fint at "de skal landstil selge til damene " :)


I går hadde han tegnet på gulvet og når jeg så det så sa jeg til ham : Markus, har du tegnet på gulvet, det er jo ikke lov" , " Men mamma, det er jo kunst " sier han smilende til meg.. For en sjarmør!


Jeg takker Gud hver dag for at jeg har fått lov til å være mammaen hans, for hvert lille øyeblikk jeg får med han, for hvert smil jeg ser i ansiktet hans, for at jeg får høre latteren hans og at jeg får kjenne de gode klemmene hans! Gud, som jeg elsker han!!!


Gratulerer så masse med dagen min store skatt!


Jeg gleder meg over resten av veien vi skal gå sammen!


Stor klem fra meg!

tirsdag 22. september 2009

Sykdom og smykker..



I en måned nå har sykdom herjet familien. Først Markus,så Lucas, så Markus, så meg , så Lucas igjen og nå meg igjen.. Det er til å bli sprø av!!! Markus og Lucas hoster litt enda, men ellers i grei form nå. I går kveld ble jeg skikkelig dårlig igjen, vondt i halsen, tett nese, verk i kroppen og hodet og i dag våknet jeg med tette ører og øreverk som bare det! Har aldri hatt ørebetennelse før, men nå har jeg altså fått det. Og fy så vondt det gjør!!! Skjønner godt at barna gråter når de har det! Føles som om øret mitt skal sprekke! Uff, har fått antibiotika, så håper det går raskt over. Kjenner jeg er temmelig sliten nå etter all denne sykdommen! Håper vi alle sammen blir friske snart!



Over til noe gøyere :)


Jeg har jo fortalt a vi har fått inn smykker i butikken, og nå tenkte jeg å vise dere litt skikkelige bilder av de! Det er øredobber, ringer, armbånd og smykker. Fat ikke bildene av alle,men flesteparten!

Kos dere! De er sååå lekre!!!!




Fantastiske øredobber med charms

299,-





Lekre øredobber
299,-
Øreringer i sølv med dobbelt siselert hjerte
299,-
Armbånd med lite anheng
139,-

Elastisk armbånd m røkkvarts, krystaller og stål
395,-

Sølvkjede m dobbelt hjerteanheng
450,-

Øredobber sort ferskvannsperle m swarowskikrystall
299,-



Øredobb m oval brun stein og sølvkrok
289,-


Øredobb ferskvannsperle m swarowskikrystall
299,-






Langt dobbelt lærkjede m sølvsjarms og lærdusk ( fåes også i brunt)
579,-

Kort lærkjede med sølvsjarms
499,-




Langt kjede i dobbelt lær m dobbelt hjerte
579,-
Elastsik perlering m hjerte sirikon anheng
159,-






Elastsisk perlering m sirikonball
159,-
Elastisk perlering m sirikon sølv/gullfarget
159,-


Elastisk perlering m hvit perlemor
159,-

Skinnarmbånd 4 rader m sjarms
479,-



Skinnarmbånd 2 rader m sjarms
299,-

Alt her er bare såå lekkert, og både jeg og Tone har allerede tatt med oss endel hjem til oss selv :) Det er bare så tøft å mikse lærarmbåndene med de andre armbåndene..

Alt vil bli å finne i nettbutikken i løpet av ett par dager!
Klem Anette & Tone

mandag 21. september 2009

Litt nytt fra butikken..

Nyhetene strømmer inn i butikken hver uke nå, og det bugner over av vakre ting!

Noe vi har tatt inn nå er dette vakre seviset fra Udesen:


Brødboks


Eggekopp

Salt og pepper


Tøffe bokser fra Nomi

Bokser fra Nomi


Nytt tøy og smykker

Nytt tøy og smykker

Råtøffe vester

Lekre øredobber

Masse lekre ting


Vi har satt opp en hel utstillingsvegg til tøy og smykker..

Det er såå mye lekkert! Denne sorte kjolen hadde Vår Staude på seg på God Morgen Norge på Tirsdag :)


Flotte ting! Såper, vesker,puter,tøy, smykker..

Lekre pledd og puter..
Lekre ting!

Tøyet er lekkert og ikke så verst i pris heller!


Smykkene er såå lekre!

Litt fra veggen...


Butikken er stadig i forandring og det kommer nyheter hver uke.. I tillegg skal vi utvide butikken med ca 100 kvm til i okt.. Så dette blir en spennende høst/vinter for oss!
Gled dere!
Klemmer fra Anette & Tone

lørdag 19. september 2009

Hvor mye er en jente verdt??

Jenter blir i mange samfunn sett på som mindre verdt enn gutter. Resultatet av denne kjønnsdiskrimineringen er blant annet at færre jenter overlever de første årene, går på skole og de giftes bort mens de ennå er barn. Plan International utgir årlige Jenterapporten som kartlegger jenters situasjon og levekår; sett i lys av FNs tusenårsmål. I forbindelse med lanseringen i år har Plan Norge en jentekampanje, for å sette fokus på jenters situasjon i Sør.
Jenterapporten 2009

Den første Jenterapporten kom ut i 2007, og ga et overblikk over jenters situasjon generelt. Rapporten i 2008 hadde et spesielt fokus på jenter i krig.

Plan vil gi ut en ny rapport hvert år fram til 2015. Jenterapporten 2009 handler om jenters økonomiske situasjon, og viser at på grunn av diskriminering i lovgivning og praksis, er jenter dårligere økonomisk stilt enn gutter. Den viser også at jenter rammes hardere av finanskrisen. Rapporten konkluderer med at kombinasjonen av å investere i jenter og å sikre realisering av deres rettigheter, bidrar betraktelig til utvikling og økonomisk vekst.

”Jeg er spesielt bekymret for tilstanden til de kvinnene og jentene som utgjør hoveddelen av verdens usunne, uskolerte, umettede og ubetalte. Hvis halvparten av verdens befolkning forblir sårbare for økonomisk, politisk, rettslig og sosial marginalisering, står håpet vårt om å fremme demokrati og velstand i stor fare.”

Hillary Clinton
utenriksminister USA


”Å forbedre jenters situasjon og deres økonomiske rettigheter er avgjørende i kampen for å bekjempe fattigdom. Finanskrisen har gjort forholdene for jenter i Sør enda vanskeligere og vi må ta tak i en uholdbar situasjon”

Helen Bjørnøy
generalsekretær i Plan Norge


Jeg har gitt mitt ansikt til Plan norges jentekampanje og håper du blir med!


http://fadderskap.plan-norge.no/gi-ditt-ansikt/laer-mer


KLem Anette

torsdag 17. september 2009

Vi fikk 2 plassen i Boligpluss..

Boligpluss har kåret Norges vakreste hjem og der fikk Landstil hjemmet i Sandnes andre plassen!!! I flere uker har vi visst om det og gledet oss til å fortelle det til dere. Og siden de som abbonnerer har fått bladet, kan vi endelig dele den gode nyheten med dere!


Klem Anette og Tone

Piknikk i høstsola..

Denne uken har det vært strålende vær her på Moi.. Nesten sommer... sol og varmt hele dagene.. Så den ene dagen måtte vi ta med oss lunsjen ut på plenen og kose oss i sola. Det burde kanskje vært bilder av en delikat lunsj og et lekkert teppe med kurver med mat o.l.. men det er jo faktisk ikke det som betyr noe, det er jo selve selskapet, at vi setter oss ned og tar oss tid til hverandre og til å nyte øyeblikket, som betyr noe! Så vi dro med oss melkekartong, brød og pålegg og slang oss ned på et pledd og koste oss skikkelig! Godt var det å kunne sitte på plenen i sola og nyte dagen!


Pusen på tokt i hagen..

Portalen som pappa laget til bryllupet vårt i 2006 står i hagen deres og blir bare vakrere og vakrere for hvert år..

Lille prinsen..

Alltid smilende og blid..

Samlet på pleddet , klare til å innta maten :)
Håper vi får like flott høstvær fremover! Det er jo såå herlig!
Ønsker dere alle en flott kveld videre!
Klem Anette & Tone