søndag 13. april 2008

Syk unge..

I påsken ble Markus syk og vi havnet på legevakten. Han hadde da sterk bronkitt, fikk penecilin og måtte være inne i ca 3 uker!!! Det var 3 laaaange uker både for mor og barn!
Så ble han frisk og etter ca 1 uke frisk ble han nå for noen dager siden forkjøla , så kom den vonde hosten og pipinga i brystet, og så ble han fryktelig tungpustet..I 3 dager sov jeg så og si ingenting, for han våknet og hostet og skulle ligge OPPÅ meg hele nettene..Vi dro til legen, men hun sendte meg hjem hjem igjen og sa at alt var bra, bare litt forkjølelse. Han ble verre og verre, til vi igjen måtte dra på legevakten kl 10 på kvelden. På veien ned hosta han så mye og lenge i strekk at han nesten ikke fikk puste, vi ble jo selvfølgelig livredde og kjørte som noen galne.
Når vi kom ned fikk vi konstantert bronkitt IGJEN og ørebetennelse. Legen kunne heller ikke skjønne at vi hadde fått penicilin forrige gang, for det hadde ikke noen virkning på bronkitten. Så det vi skulle ha fått var rett og slett astma medisin.. sånn at han skulle klare å puste ordentlig.. Så det fikk vi denne gangen, og det hjalp kjempe godt! Var redd at han skulle nekte å ta den masken opp til ansiktet og holde den der, (den må holdes der i 10 pust), men etter ett par ganger så skjønte han at den hjalp, så nå løper han å finner den selv når jeg sier at vi må ta medisin :) Skjønne gutten min!
Han er blitt MYE bedre nå, heldigvis :) Men vi har hatt noen tøffe og slitsomme dager, og spesielt netter, med grining, hosting og smerter..
Jeg har vært helt utslitt av søvnmangel, så mannen måtte ta fri fra studier for å komme ned å hjelpe til. Så nå har jeg fått sovet litt og er litt i bedre form :)

Her er mor og barn etter en laaaaaaaaaaaaaaaaaaang natt uten søvn....

Nå håper jeg virkelig at etter denne omgangen, er vi ferdige med sykdom for en stund.. Krysser fingrene.

Håper dere alle har hatt en sflott helg! Kommer tilbake senere med mer.

Klem Anette

11 kommentarer:

christinasinteriør sa...

Heia! Kjedelig med sykdom! Har gått i ett her også en stund. Du har det vel travelt. Kommer dere med bilder av åpningen?? Hadde være artig å sett!!
God bedring!!
Ha en flott søndag!

Drømmen om en eplehage sa...

Stakar liten da, og stakar mamma også!

Har en liten en med astma selv, så jeg vet hvor grusomt det er med slik sykdom! Får håpe han ikke blir videre plaget hvertfall, men de har heldigvis gode medisiner i dag.

Håper dere kommer dere fort til hektene igjen!
Klemmer fra Eplemor

tinemor sa...

Åh, stakars liten. Ikke noe gøy når de små er såååå syk. Blir stakkars mor og da!
Bra han er i bedreform nå.
Ha en strålende uke!

linemor sa...

Så godt at Markus er på bedringens vei.
Ha en fin uke alle sammen!

Klem Line

NinaS sa...

Huff, så trasig!
Kjenner meg godt igjen, -og Maria ene tvillingen min har også fått sånn inhalator pga hoste.
Vi har jo bare så vidt kommet oss etter tre uker med sykdon nå, men det har vært vannkopper det da. Du er iallefall heldig som har en mann som er villig til trø til! :)

Ønsker dere god bedring, uansett!

Vit lantlig själ sa...

Hej!
Tack för att du besökte min blogg.
Jag blev jätteglad.
Du kanske har sett att jag lånat lite bilder från Landstil. Hoppas det går bra:).
Jag ska länka dig med.
Krya på er och en stor kram

Fru Fjeldhammer sa...

oi da, her kjente jeg meg så utrolig mye igjen!! Stakkars stakkars lille markus. Jeg har opplevd omvendt av deg, legene rundt oss har kastet på oss astma medesiner istedenfor pencelin el. antibiotika. kjipt å være liten i slike sykdomstider!!

Håper lillegull blir bedre og mor og far får sove litt..

LISBETH---<-@ sa...

Åhh huttetu,. Får si som min mor, syke barn er det verste. Man blir redd, engstelig og utslitt. Ingen ønskesituasjon.Fælt når de er så små, man føler seg så hjelpeløs.
Mine barn er 8 og 10 år så de klarer å lokalisere hvor ondtene er, ikke minst formidle, men husker altfor godt klåen om hjertet når de ble syk som små. God bedring, og hold dere fri for sykdom nå da.
Varme klemmer

Tonje sa...

Huff,huff! Så utrolig trist å høre da...får bare håpe at dere har fått deres for en laaaang stund slik at dere kan få komme dere til krefter og få gjordt alt dere har planer om=)Ha en fin helg=)

Bente sa...

Hei!
Hvordan går det med butikken??
Gjett om jeg gleder meg til å ta
turen bort!!!
Jeg vil så gjerne takke dere for en ting.Jeg er veldig glad i interiør,og har surfet rundt en god del på interiør nett-butikker,men først når dere la ut et vindu i deres verden,så fant jeg denne bolig-bloggen.Sååå gøy!!! Har nå i et par dager prøvd å lage en egen blogg:)men det er ikke så lett.må nok lete og bruke litt tid på det,men det er jo gøy! Dere har jo kjempefine sider,både butikken og privat.jeg er ofte inne og ser på nettbutikken.Har handlet litt,men jeg bor så nærme,at jeg vil heller ta turen bort:) Tusen for all inspirasjon:) klemmer fra bente

Bente sa...

Hei!
Håper at dere koser dere med butikken! Jeg pratet med ei venninne
i går,og vi har bestemt at først ledige dag,drar vi til Moi!!Gleder meg:) Bare elsker å sitte å se på nett-butikken deres,det er så mye fint!!!
Så nydelig hage! Sånn kunne jeg gjerne hatt det:) Ha en kjempefin dag! Klemmer fra Bente:)