tirsdag 27. mai 2008

Long time, no writing..Oj oj oj, nå er det over en mnd siden vi har fått skrevet noe her. Beklager så mye den manglende oppdateringen, men dagene har gått i ett her. Butikken går strålende! Masse folk innom hver dag og alle skryter såå av butikken. Det er så gøy å høre etter all jobben vi har lagt ned i den! Nettsalget går også strykende, så det er masse å gjøre! Vi har måtte ansett to stk nå. Deilig med litt hjelp ja,Men alikevel så får vi ikke mer fritid.. hmm.. merkelig det der. Det dukker liksom alltid opp noe å gjøre uansett.. Tror nok at det kan ha litt med å gjøre at vi er sånne folk som LIKER å henge fingrene i noe konstant.. Er ikke likt oss å sette oss ned å ikke gjøre noe.. Merket det tydelig i fjor sommer når vi tok ei helg i Mandal, kun for å slappe av. Etter at vi hadde pakket ut, satt oss ned, så kikket vi bare på hverandre og tenkte " Now what?! he he he..
Jeg har vært på Moi lenge,lenge ( som vanlig) Har vært hjemme i ei uke kanskje, for å begynne å shine opp hagen.. der er det mye å gjøre kan dere tro. Hagen ble rimelig ødelagt etter den regnfulle sommeren i fjor :( Men men.. den skal bli så fin att! Har mange planer og mye som skal forandres på. Men nå er jeg tilbake på Moi igjen..

Jobber med hagen her også. Etter at mamma og de overtok her, så har de ikke fått gjort så mye utenfor. Hun startet jo butikken og studiene samtidig, så de har jo blitt prioritert. Men nå har de ( les jeg ! ) begynt utenfor og det skal bli kjempe bra! Har jo litt press på oss, siden Englagård teamet skal komme hit og hjem til meg i begynnelsen av aug for å lage reportasje.. det må jo være fint utenfor også. Ikke det at det er så veldig mye å gjøre her hos mamma og de.. Det er jo en gammel gård, med masse busker, epletrær osv osv.. men litt annlegging av bed osv..

Skulle ønske jeg hadde like stor og koselig hage som mamma.. Det får bli neste gang!

Anyway.. I midten av Mai var vi i konfirmasjon hos familie. De skulle egentlig ha det på Puben her på Moi, men når de kom dit fredagen for å pynte så det ikke ut der!! Så de måtte bare ta det i hagen. Heldigvis var det strålende sol og KNALL varmt!!! Jeg og mamma var ute å pyntet mens de andre var i kirka.

Det var en utrolig koselig dag! Og utrolig deilig med en dag KUN med avslapping!!! er ikke mange av de her nei :)

Familien samlet. Minus Markus som sov og Kjell Ivar som var i Florida


En fremtidig fotballspiller....


Eller håndballspiller??


Liker egentlig ikke å bli tatt bilde av, men synes at dette av Meg og Markus ble veldig fint!

Skulle egentlig lagt ut masse fler bilder, men det har hengt seg litt opp her.. Så jeg får komme tilbake med de andre bildene i morgen. Kan jo nevne at vi har hatt Stavagertur og besøkt Hanne på butikken hennes, La Famiglia. En utrolig koselig butikk med masse, masse,masse nydelig tøy!!!! Den butikken anbefaler jeg på det varmeste, der må dere ta dere turen når dere er i Stavanger. Kommer med bilder derfra i morgen.

KLem Anette

5 kommentarer:

hannemor sa...

Hei...så koselig med litt reklame,,,begge veier her, hehe. Ja jeg nyyter skapet i stua, går og diller ut og inn med ting hele tiden! (:
Bare kjapt innom bloggen i dag, har masse å gjøre før jeg åpner, så får bare sette i gang. Kjolene fra Phard her jeg en igjen i svart og en i lilla str L. Skla jeg legge av så gi beskjed,,,de er veldig populære!

Ha en strålende dag dere og. Her er litt overskyet i dag, men tror solen kommer snart. Hadde kjempebra dag i går, får håpe det samme i dag, og for dere også!

Klem Fra Hanne

vosgesparis sa...

ohh well I think you girls have other things to do at the moment, afterall the shop is only one mnth old ;))
Have a nicce day!

tinemor sa...

Hei anette.
Så kozt å høre fra deg igjen!
Skjønner at dere har masse å sette fingrene i for tiden. Bra det. Da føler man seg værtfall til nytte.
Ha en fortsatt strålende uke

Anniche ♥ sa...

Hallo:)

Takk for sist !! Var så hyggelig å treffe dere i den nydelige butikken deres .
Har skjønt at dere jobber 24/7 ja ...og det kan jo være temmelig heftig med disse småtassene ;O)

Jeg har også sååååå lyst bortover til Hanne , får se på søndag -
Lille M har nok en fremtid i håndballen altså ...hihi, kult bilde!

klem fra Søgne , og hils din mamma

Anniche ♥ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.