søndag 15. februar 2009

30 uker på vei, ca 8 uker igjen!

Nå er jeg altså 30 uker på vei, skal ha keisersnitt om ca 8 uker.. Synes det blir veldig spesielt å vite at den datoen og det klokkeslettet så er jeg mamma igjen. Men må si at jeg gleder meg enormt til å bli ferdig med dette!Det er sikkert mange som vil reagere på dette, men jeg er så lei av å høre fra alle hvor fantastisk det er å gå gravid..

Alle snakker om det som om det er den mest fantastiske og flotteste følelsen i hele verden, også sitter jeg der med dårlig samvittighet fordi jeg ikke føler det slik.

Og derfor vil jeg få dette ut:Jeg liker ikke å gå gravid! Jeg synes så klart at det er herlig å kjenne sparkene fra den lille, og gleder meg enormt til å få en liten baby i armene igjen, men dette å gå gravid synes jeg er ganske så forferdelig egentlig! Jeg er lei av å være så trøtt at jeg bare vil sove hele dagen, lei av å ha bekkenløsning og vondt, å ikke klare å leke med sønnen min, lei av å ha dårlig samvittighet overfor sønnen min siden jeg ikke klarer å ta meg skikkelig av han lenger.. Denne glamoriseringen av å gå gravid passer iallefall ikke inn hos meg! Akkurat nå så er mine tanker at jeg vil aldri mer gå igjennom dette!Jeg mener virkelig ikke å virke så negativ altså, men jeg føler at siden det er så mye glamorisering av det å gå gravid, så er det faktisk viktig å få frem at det er ikke alle som liker det, og det er faktisk normalt det også! Så hvis det er flere der ute som føler det slik, så vet dere nå at dere ikke er alene iallefall :)Anyway... Dagene går sent nå, jeg er blitt stor og tung og all bevegelse er et slit.. Kan virkelig ikke huske at det var sånn forrige gang, men da hadde jeg jo ikke en 2 åring heller da..he he..

Markus er bare såå skjønn og sier ofte at" han er storebror og han skal passe på babyen" De skal visst se Elias og Cars sammen.. hi hi.. også koser han magen.. Men innimellom tror jeg han er litt lei han og, for her en dag så kikket han opp på meg og sa " Nå må legen ta ut babyen mamma".. Unger sier de herligste ting!

Ellers så driver jeg å leter etter ny sofa og lenestoler... Vil ha hvite så klart, de skal være fine å se på og deilige å sitte i.. men synes det virker som om du må velge .. enten fine eller behagelige.. arg! Så hvis noen har noen forslag så setter jeg stooor pris på det! Sliter veldig med å finne noen..

Ja det var en liten oppdatering herifra iallefall.. Håper dere har det bra alle sammen!

Og ja : Dere som gjettet på kjønnet forrige gang : Det blir nok en liten prins til her ja! Navnet er foreløpig satt til Lucas. Vi vil ha et mellomnavn også, men det jeg liker Lucas Matheo, vil ikke mannen ha :( Så hvis dere har noen gode forslag så kom med de!

Stor klem fra Anette

13 kommentarer:

Home By Virginia sa...

Åh så godt det var å lese dette innlegget...!!! :D
Jeg er snart 5 mnd på vei nå og har en gutt på 11 mnd fra før... Dette var som om jeg skulle ha skrevet det selv... :) Tusen takk...!!!
Føler med deg og ønsker deg lykketil videre disse siste ukene du har igjen... :)
*Klem*

My home is my Castle - by Kari sa...

Skjønner godt at du er lei...
Det er jammen ikke alltid så lett å gå gravid, og spesielt ikke når du har en eller to fra før.

Flott at du skriver og forteller hvordan du har det. :)

Klem,Kari

Kerstin sa...

Hei O=)
Graviditeten oppleves nok forskjellig fra person til person tror jeg. Og alle må få føle det slik de gjør det og bli respektert for det.
Selvfølgelig vil det være tyngre når man har en liten fra før. Håper du får hjelp og avlastning.
Lykke til de siste ukene.
Klem Kerstin

chatrine sa...

Heihei, og tusen takk for koselig hilsen til meg i min blogg!

Ikke bare bare å være gravid nei, skjønner deg godt jeg, selv om jeg nå nesten har glemt hvordan det var siden mine barn er store nå:)
Heldigvis;)

Ang den stolen. Den er gammel og har et løst trekk som jeg har laget selv. Om du vil se den både før og etter kan du gå in i bloggen min her:
http://chatrine-chatrine.blogspot.com/2009/01/loose-cover.html

Klem fra Chatrine:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg snille! Jammen slik er det da mange som føler, jeg hadde det helt greit de første månedene , men så ble det bare tyngre og tyngre, alt ble et ork å gjøre synes jeg.
Gleder meg på dine vegne til det er overstått.
Ha en fin dag.
Go`klem

Natalie's verden sa...

Ja de sier graviditet ikke er en sykdom, men det er jammen ingen piknik heller :P Helt enig med deg! Men lykke til videre da:)

Drømmehuset sa...

Jeg er akkurat ferdig med 2 svangerskap, og er godt fornøyd med det! Godt å være ferdig, men jeg har hatt to veldig forskjellige svangerskap, og i det siste var jeg mye mindre plaga av alt mulig, enn i det første! Så denne gangen var det lett å være gravid! så jeg har full forståelse for begge sider:)
Ellers så er mannen min fra sør, så vi har kjørt forbi butikken deres mange ganger! Mannen ser bare at jeg sikler etter å gå innom, så han speeder litt ekstra forbi...:) men neste gang er vel tiden for å stikke innom?:)

Crinoline sa...

Hei Anette og takk for hyggelig hilsen hos meg.Du skal være velkommen på te. Så trist at du er sliten og lei,ekstra slitsomt med en liten en i tillegg. Ønsker deg masse lykke til i tiden som gjenstår.

LA FAMIGLIA sa...

Hei hei Tone!! Takk for hilsen i dukkehuset. Jeg har nok noen av de du spurte etter,,bare mail meg så ser vi vetdu!! Som du ser har jeg laget en til blogg i dag,,en som kun skal være fra butikken...altstå ikke noe privat,,men god reklame får jeg håpe!!

Ser ut som dere har hatt en flott tur på messer..kjkt med nye impulser!!

Vi snakkes..god klem fra Hannemor!!

Nina i Paradiset sa...

Ja, jeg hadde heller klemt ut 10 babier, enn å gå 9 måneder gravid!

Er nå 4 måneder på vei med nr 4, og denne krabaten, som også er en gutt, krever mer enn både storesøster og tvillingjentene mine til sammen!
Blæh!

Jeg har Ektorp ja, og to sett hvite trekk. Selve sofaryggen er litt vrien å få på etter vask, ja, men jeg hanger pledd på armlenene og vasker putene oftere.
Sjeselongen til sofaen er MYE deiligere å sitte i enn selve sofaen da! (det er her jeg sitter/ligger nå med min voksende mage!)
Uansett så sverger jeg til vaskbare trekk med små unger. Da tvillingene var babier kjøpte jeg grå sofa, ikke avtagbart trekk. Kunne ikke bruke den med mine gulpende unger! Så ikke ut!!!

Ellers har jeg hatt hvit sofa i 8 år nå, slitt ut en. Aldri angret!
Legger vattpledd i seteputene, sommerstid når smågrisene kommer inn med sine skitne, bare ben. Går så fint, atte!

Klem fra Nina

Herskapelig shabby sa...

Hei, så fint at du forteller om følelsene dine rundt dette. Jeg har også hatt det slik, og også vært veldig ærlig om det. Følte at jeg lånte bort kroppen min og det var veldig befriende og få den tilbake igjen...

Lykke til videre, hver time svanger er verdt det du har foran deg!

Hilde sa...

Hei. Jeg kan bare holde med, graviditeter er ikke noe for meg heller. Jeg er nog verdens dårligste på det. Begge gangene har jeg blitt liggende fra uke 29, pga römmingsforsök. Jeg syns det var töfft förste gangen da jeg lå i 6 uker på sykehus, men andre gangen var faktisk värre for da har man en annen også som man ikke kan ta seg av.

Skulle virkelig önske jeg bodde litt närmere Egersund (barndomshjemmet) så jeg kunne ta en tur innom butikken deres. Virkelig mye fint som er på vei inn. Heldigvis finns det en del butikker her i Sverige også som har litt av det sortiment dere har.

Lykke til de siste ukene av graviditeten, snart er du mamma igjen:)
Hilde

Landliv sa...

Det er helt lovlig å føle det slik. Svangerskap føles ikke like lett for alle. Men du må huske på at ikke alle har samme plagene som deg, kanskje føles det lettere og da er det lov til å si at man trives med det også. Klem og lykke til til deg!