tirsdag 21. april 2009

Keisersnitt på torsdag...

Ja da er dagen her snart. På torsdag ska jeg ta keisersnitt og blir da to barnsmor... Veldig merekelig å vite dagen babyen skal komme... Og jeg kjenner nå at redselen begynner å komme nå.. Tenker på alt som kan gå galt: blodpropp, betennelse, hva hvis jeg kjenner at de kutter !!! Når jeg lå på operasjonsbordet etter forrige fødsel og ble sydd så kjente jeg nemlig store smerter for hvert sting hun sydde.. Så har ganske panikk for det! Drømmer om det og tror nok ikke det blir så mye søvn natt til torsdag nei.


Men som jeg gleder meg til å få ut ungen :) Har vært et skikkelig tøft svangerskap, så dette skal jeg ikke gjennom flere ganger nei!

Også tenker jeg på Markus som plutselig skal dele oppmerksomheten med en til, bekymrer meg for hvordan det skal gå!

Ellers så har Markus begynt i barnehagen nå, begynte forrige onsdag og det er virkelig tøft!!! Han gråter så når vi skal gå stakkars.. Og i dag begynte han allerede hjemme i gangen å gråte og sa at han ville ikke gå, han ville være hjemme med mamma.. Så i dag klarte jeg ikke å la være, jeg lot han være hjemme med meg og kose seg. Tenker på babyen som skal komme, at jeg kommer til å være dårlig etter ks og da tenkte jeg at vi får kose oss litt nå de siste dagene.. Det blir jo så mye nytt for han på en gang.

Bare en liten oppdatering herfra!

Klem Anette

6 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Vil få ønske deg masse lykke til med keisersnittet og en ny liten gutt :))
Det går helt sikkert såå bra denne gangen.. Skal mye til at det samme skjer 2 ganger....
Jeg har en svigerdatter som tok keisersnitt og alt gikk bare bra :) Nå skal hun til igjen i august...

Jeg var innom Landstil i forrige uke. Var på vei til Ikea sammen med datter og noen andre.. Traff på din far som gav oss ypperlig service :))) Skal skrive et innlegg om det en dag...
Ble ikke så mye handling pga dårlig tid, men litt ble med hjem haha ;)

Masse masse LYKKE TIL :)))
Gleder meg til å se bilde :))

Klem,Kari

Hilde's Hus sa...

Ja, det er nok ikke så lett å bli storebror. Det viktigste er at du forsöker å ha så mye tid alene med Marcus uten den nye babyen som mulig. Det var det som gjorde susen hos oss i alle fall. Lykke til på torsdag, det kommer til å gå så bra skal du se!!
Hilde

lovecountrychabbychicstyle sa...

hei på deg!
Kjenner meg veldig igjen i historien din...jeg har også hatt ks 2 ganger:) forrige gang for bare 3 mnd siden:) Første gangen var det akutt snitt pga svangerskapsforgiftning og morkakesvikt, denne gangen planlagt og jeg må si at jeg gruet meg voldsomt men gud såå bra det gikk!! Egentlig ikke så mye å grue seg for, men det er helt vanlig å grue seg og veldig naturlig..man skal tross alt opereres, men det går jo som regel bra. Det er det man må tenke på. Og glede seg masse til å se bebisen!! det er jo det største:)) Synes de er så knall flinke nå idag og veldig nøye på at mor skal få en tilnærmet like fin fødsel som en vaginal..:) Jeg har bare gode og positive ting å si om mitt planlagte ks. Alt gikk strålende, jeg hadde det bra, babyen hadde det bra og jeg var kjapt på beina dagen etter:) Var litt skrøpelig i et par uker men gud hvor fort man kommer seg..også tenker man ikke så mye på smerten når man har fått bebisen:)) da styrer man så mye med den. ØNSKER DEG LYKKE TIL!!! Dette går så bra atte:))Gled deg til å se barnet;) god klem fra Lillan

Kerstin sa...

Hei

Vil ønske deg masse lykke til..håper du får en annen opplevelse denne gangen..jeg har aldri tatt keisersnitt så jeg har ingen erfaring..

Varme klemmer Kerstin

Helene sa...

Lykke til med keisersnittet.
Har selv hatt de to ganger, og jeg må si at du har lite å frykte. Det er selvfølgelig en opperasjon, men i dag får du bra med smertestillende etter inngrepet slik at du skal komme deg fort igjen. Dermed slipper du å bruke energi på smerte.
Det går nok bra skal du se:o)

Randi sa...

Heia...
LYKKE TIL I MORGÅ!!
Dette går nok mykje bedre en du frykter skal du sjå,å tenk på desse tider i morgå er alt overstått da kan du rope JIPPI :-)))
Hels mann og resten av fam!!
God klem frå meg,Randi