onsdag 24. februar 2010

Kosedag..

I dag har vi kost oss masse!!! Kjell Ivar og ungene har vært ute og rent på akebrett, noe som er stoor fryd for Markus og stor forundring for lille Lucas :) De har storkost seg! Og til kvelden lagde pappa og Markus sjokoladekake som selvfølgelig måtte få lys på! Så her har store gutten vår tent lys og blåst ut i hele kveld ;) Tenk hvis vi voksne kunne nøye oss med slike små gleder!
Her er han i stoor konsentrasjon når han tenner på lysene,(nesten) heelt alene, som han insistere på at han skal gjøre alt for tiden ! Den lille gutten min begynner virkelig å bli stor ja!Etter ungene var i seng var det tid for popcorn, mer kake og frustrerte fruer for oss fruene i familien! Det er såå deilig å slappe av litt innimellom med tv og godis ;)

Klem Anette og Tone

PS: I dag har vi virkelig kost oss med å pakke opp varer, såå masse fint!!! Nydelige speil, lommespeil, leppestiftholdere,knotter, ord som LOVE,Home,Hope,Family,welcome til FANTASTISKE priser!!!! Og mye mye mer!!! Det er bare å glede seg! Glemte desverre kameraet, så skal ta bilder i morgen.

Natta :)

3 kommentarer:

Minka sa...

Så koselig å leke i snøen for de små..Snart ska jeg til Stavanger, til svigers, og da ska jeg innom deres nye butikk..Gleder meg, har ikke fått vært der enda..Klems..

-monica- sa...

Ser ut som dere har hatt herlig kosedag med masse innhold.
Ja, barnlighet er godt å ha med seg for oss "store" også. Har mye å lære ved det, huske.

Ha en fin fin onsdag.
Gleder meg til masse nyheter, for det som er kommet til nå er bare lekkert.
Skal bort å få meg noen bokstaver og en bukett av de fine rosene deres, senere i dag.

-monica-

Nina B. sa...

For en herlig dag! Er bare å nyte (selv om det har vart en stund), for dette er jo virkelig en sjeldenhet her på vestlandet! Nydelige gutter ♥

Klem NinaB