søndag 20. juni 2010

Hotell de Verseailles pleddet i butikken igjen

Nå strømmer varene inn i butikkene våre som fylles opp av mange spennende herligheter!
Det mest spennende pleddet Hotell de Versei, vattert, til enkeltseng; etter å ha vært borte fra markedet i et år, er satt i produksjon igjen i Danmark. Dette pleddet har vært vist i utallige interiørmagasiner og er bare et syn!!! Til bare 599 kr. Nå finnes det også til dobbeltseng=)
Det er blomstrete på den ene siden, og brune bolsterstriper på den andre siden. Vi er snart utsolgt for det minste i butikken på Moi. MButikken på Madla får pleddene inn i morgen mandag; sammen med mange andre nyheter.
Det kommer også nyheter til butikken på Ankerplassen.
Så vil du sikre deg ditt; gjelder det å være raskt ute=)

Vi har også fått inn det megapopulære hvite dekorative skiltet med teksten HOME. Så vakkert! Flere store engler har kommet inn.

Og rålekre altankurver til blomster. Så franskt...

De søteste små familieskiltene; snart tom i butikken på Moi=)Nydelig stor evighetskalender med Marilyn Monroe motiv.
Stoffhjerte med lavendel.

Fantastisk stort 3 etagers fat i zink. Rått!

Vatteppe Hotell de Verseailles. Bare et must-året rundt.

Hvitt fuglehus til skjønne utstillinger.Nyyydelig høy franskinspirert kandelaber i smijern.
Gammelt fransk havedekor.Stooort. Kommer fra en katolsk kirke.

Her fikk dere litt inntrykk fra litt av det som har kommet inn denne uken=) Tempoet er høyt hos oss i Landstil i disse dager. Butikkene våre er stappfull av de koseligste kunder; nå merker vi at østlendingene har begynt å komme. I hopetall, og gjerne med mannen på slep= Det er så koselig at. Vivian har også svært godt besøk på butikken på Madla Amfi og tilbakemeldingene er overveldende!
Og søte Therese betjener på Tananger med glans! Hun er et unikum og vi er glad for og ha fått henne med oss=)
I dag hadde vi personalmøte på Moi. Alle jentene fra Madla og Tananger var her mede; skal lage blogginnlegg om det en annen dag; så du får sette hele gjengen. Ihvertfall nesten hele gjengen=) Vi manglet Bodil fra Madla og Wenche fra Moi. Linda som skal begynne hos oss noen dager i uken på Madla, klarte å stikke av før fotograferingen startet=)
Linda er søskenbarnet mitt; og hun har vært mye i butikken på Moi, blir brukt som modell når vi fotograferer klær; så henne har du nok sett før=)
Og nettbutikken går så det suser; vi pakker ofte til langt på natt=) Og moro er det at varene våre er populære; vi jobber jo hele tiden med å prøve å skille oss ut fra mengden!
Så ser du noe du liker; ikke vent for lenge med å bestille, varene går fort ut igjen=)
Håper du finner glede og inspirasjon her inne på bloggen vår=) Nå er Arne snart ferdig med de rålekre stolene han holder på å trekke om med gamle franske melsekker!
Bilder kommer=)
Sommerhilsen Tone & Anette
2 kommentarer:

Anonym sa...

Her var det mye lekkert ja,drømme,drømme. :))Klems.

Moccashusblogg sa...

Utrolig masse flott dere har fått inn =) Ditta Zink fate kjempe stillig =) klem fra monica