torsdag 5. august 2010

Nye salgsrekorder og Herligheter fra Frankrike

Det har ankommet en trailer full av herlige gamle franske møbler!!! Helt unike ting som vi ikke har sett makan til før=)Under får du en liten smakebit!


Vi nyter sommeren som best vi kan og storkoser oss sammen som familie. I dag hadde vi bytur til Flekkefjord. Så koselig!!! Men jeg ser at det er stadig flere butikker som legger ned, slik at byen nærmest tømmes; det synes jeg er trist. Det er noe eget med å gå rundt på brostenbelagte gater=)


Sommeren hos oss i Landstil har vært bare HELT FANTASTISK!!! Vi har slått alle tidligere salgsrekorder og jobber iherdig med å fylle opp hyllene med nye varer=)


Butikken på Moi har vært nedrent av fantastiske koselige turister og vi har stått 3 stk på jobb for å holde det værste trykket unna. Vi har fått så mange utrolige tilbakemeldinger fra både nettkunder, bloggere og facebook fan som nå har vært på besøk i butikken på Moi, så vi svever nesten på roser skyer=)


Må få benytte anledningen til å få TAKKE hver enkelt av dere som har besøkt oss i sommer!!! Det har vært umåtelig koselig og få treffe hver enkelt av dere!!!


På nettet har vi også hatt utrolige mange bestillinger og det har i perioder blitt jobbet nesten døgnet rundt for og få alt unna. Desverre har vi pga stort salg i butikken på Moi, opplevd en del dobbeltsalg og har derfor måttet avvise bestillner. Dette beklager vi på det sterkeste!!! Vi jobber nå iherdig med og oppdatere lageret på nett.


På Amfi Madla har det også vært godt besøk og vi er kjempefornøyd med den nye butikken og alle faste kunder som allerede har begynt å komme tilbake og tilbake igjen...


I Tanger har det vært stille denne sommeren, men vi forventer gode resultater når Therese fra mandag av begynner som daglig leder i Landstil butikken i Tananger=)

Hun er en jente som det sprudler av, og som det er helt umulig å ikke like=)


På mandag og tirsdag blir Anette og meg å finne i Landstil butikken på Amfi Madla og på onsdag er vi i Tananger. Vi kommer inn med mange nye gamle franske varer og har tenkt å style opp butikkene for høsten=) Nyheter ankommer nå flere ganger i uken, så vi gleder oss til og ta fatt på butikkene og få vist alt det flotte som har kommet inn!!!


>div>Vi har også med oss høstkolleksjonen til populære Branting; ihvertfall deler av den. Resten kommer om ca en uke. Du kan godt begynne å glede deg!


Kos deg med bilder av de franske herlighetene!
Sommerklem fra Tone og Anette

3 kommentarer:

Landlige Hjem sa...

Oj oj sååå utrolig mye lekkert!!♥
Helt etter min smak dette ;)
Jeg er iallefall super fornøyd med vinduene jeg kjøpte!♥ Gleder meg sånn til å sette de inn i den nye leveggen.. her er det nedtelling til snekkern kommer hi hi!♥
Takk for god service!!♥
Ønsker dere en fantastisk helg og kos dere videre .)
Klem fra meg,
Anki

Landlige Hjem sa...

...og gratulerer masse med suksessen!!♥ Herlig!!:)

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei..
Ser at dere har fått med dere at det er "trist" i Flekkefjord sentrum...
Helt enig, det er TRAGISK trist..
Ingen klarer å få noe til å svive og vi trenger en skikkelig interiørbutikk som tør å satse litt.
DEn utfordringen synes jeg dere skal ta..
Hjelp oss litt i lille Flekkefjord :))

Flott at Tananger er oppe og går :)))
Ha en fin fin kveld og uke!