lørdag 4. september 2010

Vinterens vakreste kåpe med ny salgsrekord!

Vi hadde en fantastisk tur på interiørmessen og lover å komme tilbake med flere innlegg=) Som vanlig har vi tatt mange bilder som vi ønsker å dele med dere=)

Vi har også tatt inn flere råkule klesmerker! Noen av dem kommer allerede til uken; så på fredag skal vi ha fotoshoot til nettet! Gleder oss vilt! Alltid like spennende!
Denne kåpen i fleece fra den norske designeren Spicy Vanilla kommer inn i begynnelsen av oktober! Vi la den ut på facebook siden vår for 3 dager siden; 1 time etterpå var vi utsolgt=) Heldigvis fikk vi tak i et nytt parti fra designeren og vi har slått absolutt alle tidligere salgsrekorder i Landstils historie med denne praktutgaven av en kåpe!!! Som forøvrig koster 1999 kr.

I dag er siste frist for å bestille kåpen som finnes i hvitt og grått i nettbutikken www.landstil.com
Dette fordi vi må ha igjen noen kåper til de fysiske butikkene våre=)

Så ønsker du deg kåpen må du enten gå inn nå i kveld å bestille via nettbutikken, eller så kan du sende en mail til oss til info@landstil.com


Denne tunikaen til 1399 kr kommer inn denne uken; også denne fra Spicy Vanilla.
Tøff tunika til 1299 kr

Romantisk tunika til 999 kr.


Vi får også inn mange andre antrekk; tunikaer,tights, underkjoler i mange forskjellige farger og design; med de nydeligste blonder, for å nevne noe.
Det er fortsatt interiør vi skal være størst og best på; men du skal finne kule antrekk hos oss fra spennende designere som ikke alle andre har!
Og vi handler alltid med hjertet og kjøper bare inn klær vi selv vil ha!!!
Det unike, det lille ekstra, og det lekre; ja; det vil du finne her hos oss=)
Så du kan godt begynne å glede deg!
Det gjor nemlig vi=)
Stor klem fra Tone & Anette


3 kommentarer:

Jeanette sa...

For en nydelig kåpe;)) Ser jo at jeg kanskje må satse på lys vinterjakke i år. Så nydelige bilder du/dere viser nedenfor.. Her skulle jeg vært, med full lommebok;) Masse, masse fint! La meg til som følger.
Klem J.

Daisys home sa...

Denne kåpen er bare så utrolig skjønn..så var heldigvis rask med å legge inn bestilling ,så da blir det bare å Glede seg til den kommer!Har jo ikke sett den annet enn på bildet,men denne er garantert spesiel og stilig!Og Dere får garantert Min stemme som årets Nettbutikk,har nettshoppet masse hos dere oger bare så fornøyd på alle måter.Og Nyhetsbrevene dere kommer med ,ja de kan man bare glede seg til..for der er det jo ikke bare Nyheter,men også fortalt om familien og ifra hverdagen deres. så kos å lese.. .Legger meg til som følger hos dere og skal også legge til bloggen på bloggrollisten min. Nettbutikken har jeg hatt liggende på siden min siden jeg begynte bloggingen..så det skal være sagt.Ha en strålende fin søndagskveld,klem sissel

Silke sa...

Ja, denne kåpen måtte jeg bare ha! Den var bare en drøm av en kåpe! Har jobbet noen timer overtid, så jeg unner meg litt luksus i hverdagen. Fallt bare helt pladask og klarte ikke å få den ut av hodet. Denne skal bli godt brukt, og jeg gleder meg til den kommer i posten!