søndag 2. januar 2011

Nyttårshilsen fra oss i Landstil

Etter et forrykende SUKSEEÅR for oss her i Den Franske Landstil ønsker vi alle våre kjære kunder;venner og bekjente et LYKKEBRINGENDE Nytt År!!!

Vi vil benytte anledningen til å takke for alle besøk i butikkene våre; for alle nettbestillinger og for alle koselige mail og telefonsamtaler vi har hatt i året som har gått! Dere er bare de beste=)

Og tusen takk til alle dere som følger oss her på bloggen vår; enten du legger igjen en kommentar eller ikke! Det gleder oss at så mange er følgere og daglig er innom for å sjekke om det har blitt lagt inn nye innlegg=)

Vi ser frem mot mange nye og gode minner sammen i året som kommer!=) Og så må jeg bare vise bilde av den store salgssukseen vår ! Bare den siste måneden har vi solgt over 100 stk av denne utrolig vakre speilhyllen!

Neste og siste parti for denne omgangen kommer inn denne uken; men av 50 stk som kommer er 44 stk forhåndssolgte!=) Så ønsker du å skaffe deg ditt eksemplar av denne prakthyllen kan du gå inn å bestille i nettbutikken vår http://www.landstil.com/ å legge inn en bestilling.

Hyllen ligger ute under kategorien Nyheter og vi pakker og sender med en gang traileren kommer inn onsdag eller torsdag førstkommende uke.


Foto: stinemosbloggspott.


1 kommentar:

Anne sa...

godt nyttår til dere, og takk for fantastiske butikker!