mandag 2. januar 2012

Lys i mørke, varetelling & opp-pussing=

Nå i denne mørketiden kan jeg ikke få nok av lys! Det gir inspirasjon til kropp og sjel=) Sjekk bare ut dette stemningsfulle bildet som viser hvor mye lanterner og lykter har og si for stemningen!
Og inspirasjon trenger vi i denne tiden. Vi som driver butikk står nå midt oppi årets varetelling. Hver eneste vare må telles og skrives ned, klart til kontroll av revisor.
Litt av en jobb og medaljens bakside i en ellers så trivelig jobb som vi har=)
Heldigvis har vi mange velvillige medarbeidere og bekjente og etter to dager med varetelling begynner vi og nærme oss slutten! Bare på Moi har vi vært 9 personer som har vært med på varetellingen. Så gjenstår arbeidet med å føre alt inn på data. Heldigvis tar Tommy seg av denne jobben=)
Innimellom får vi også kost oss med trivelige ting, som å bestille inn nye varer til nyåret og våren! Og DETTE liker vi=)
Det formelig kribler i kroppen etter å reise avgårde på messe, Og så har vi bestemt at begge butikkene våre skal pusses opp nå på nyåret, klar til en ny sesong.
På Moi skal vi male, tapetsere og lage ny kul drivedvegg=) Vi har allerede laget en drivedvegg bak kassen og den er bare RÅLEKKER!!! Og kundene har vært fra seg av begeistring!=)
Dessuten skal butikken styles om og det gleder vi oss stort til=)
På¨Amfi Madla skal også butikken snus på hodet og styles om, males,tapetseres osv.
Skal komme tilbake med eget innlegg om alt det nye spennende som skjer på Madla=)
Og vi skal selvfølgelig dokumentere opp-pussingene så dere kan følge med på den spennende prosessen=)
Det er bare å glede seg! Det gjør vi=)

Klem

Ingen kommentarer: