søndag 15. april 2012

Franske Fristelser i butikken=)


                                            Vi er helt i ekstase!!!=) Vi har fått inn lekkeriene fra den franske gourmetkokken Nicolas Vahe`: sojm House Doctor selger!=)
FANTASTISK sjokolade founduer med forskjellige smaker. Bruksanvisningen til hvilke typer frukter du skal bruke til den enkelte sjokoladen ligger under lokket og på toppen av lokket er det festet en lapp som du kan scanne med mobiltelefonen, og viola så er du inne på hjemmesiden til kokken med noen fantastiske oppskrifter=)

Founduen varmes enten et par minutter på svak varme i mikroen eller i vannbad i 15 minutter. Sjokaladen blir bløt og rennende og her i huset har vi brukt banan, jordbær og marsmellas til å dyppe i!=)
Vi er i SJOKOLADELAND og simpelthen bare ELSKER sjokoladefounduen som koster 79 kr for 220 gr. Mmm.....

Vi har også fått inn forskjellige typer sjokoladepålegg og marmelader!!!! Helt fantastiske og en stor personlig favoritt er hvit sjokolade på brødet..........

Det har også kommet inn forskjellige krydderier i samme herlige serie!

I butikken på Moi har vi delt ut smaksprøver i helgen og det nye lekkeriet har virkelig fått ben og gå på! Det nærmest flyr ut av butikken igjen! Så gøy=)

Hele utvalget ligger ute i nettbutikken www.landstil.com under Nyheter Interiør!
Har du lyst på noe ekstra godt eller noe godt til lørdagskvelden, bør du prøve ut disse herlighetene! En smaksopplevelse av de sjeldne!=)                                      
                                       Ha en strålende uke alle sammen=)

Klem fra Tone & Anette og resten av Landstil familien

Ingen kommentarer: