fredag 21. november 2008

Gangen oppe

Her kommer noen bilder fra gangen oppe. På den ene siden har vi en elegang og lekker sitteplass for å slappe av med en bok eller koselig samtale.
Et nydelig gammelt skap i delikat myk gul farge gjør seg virkelig både som pynt og oppbevaring. I tillegg har vi pyntet med kort, duftlys og møbeldekorasjoner.


Hvorfor bare bruke elektrisk lys når det er så mye mer koselig med et par - tre stearinlys når natten senker seg? =)
I midten av rommet har vi et kongelig skap med pledd, duker, bøker og annet. Stigen er både skjønn å se på, samt brukendes til å komme inn på loftet over skapet. I tillegg har vi pyntet med bilder, speil og blomster for å gjøre det fargerikt og koselig.

På den andre siden av skapet har vi tatt vare på en fantastisk flott gammel dør som virkelig gir rom for tanker om gamle tider. På to flotte tavler på veggen kan vi skrive dagens gjøremål, samt gi lille Markus plass til å utfolde sine kreative sider! =) Legg også merke til den herlige puffen og det lange hvite sløret rammer den elegant inn.


På den andre siden av gangen har vi innredet med sittepuffer og puter og gjort det virkelig til en fornøyelse å sitte enten for å ligge og slappe av, eller leke med den lille prinsen Markus.

Selvfølgelig har vi rammet inn den fine kunsten til godgutten!


11 kommentarer:

vosgesparis sa...

The rooms are looking rally nice, I can not understand how it is possible that in the scandinavian houses there is always an olive tree to see that nevver seems to suffer when the heather goes on.. mine did fine inside for 3 months and then one day last week it was raining leaves ;) I now put the little tre outside, such a pity.

Mitt hvite hus sa...

Hei=) dere må ha det vakreste hjemmet med den mest gjennomførte stilen i huset jeg vet om . Drømme , drømme... dette er bare så vakkert og fint at jeg finner nesten ikke ord. =)

Nyt lørdagen Håper formen din er bra=)
Klem Kerstin

Fridashus sa...

Så utrolig fint dere har det!!

Har dere trukket om de øverste stolene selv? Jeg lurer på hva slags stoff det er, og hvilken farve?? Jeg skal nemlig trekke om en stol selv.. Takknemlig for svar!

Ha en suveren week end!!

Fru Fjeldhammer sa...

Så lekkert dere har det... hjemmekoslig også.

Ha en fin helg..
klem

Maliva`s verden sa...

Oh så lekre puter på det nederste bilde..selger dere disse?til hvilken pris?
malivasverden

Stine sa...

Så koselig det var! Liker alt dere legger ut. Ha en fin søndag :)

Hilsen fra Stine

Ninas Lounge sa...

For noen fantastiske bilder, blir så varm om hjertet når jeg ser slike bilder. Og gratulerer med en ny på vei inn i familien:0)

lavendel mio sa...

Så lekkert og koselig det er hos deg.

Go advent:)

Stine sa...

Det ligger en utfordring til deg/ dere på bloggen min :) Ha en koselig førjulstid!

Hilde Heimdal sa...

Så flinke dere er med interiør:))))!!!!!!! Jeg ble jo så utrolig overasket da jeg kom fra Stavanger på vei hjem til sørlandet og dumpet innom den flotteste butikken på Moy!! Noe så flaks, jeg ante ikke at landstil lå der :)))))))) SÅÅÅ flott butikk:)))) Ha en fin advent!!

irina sa...

Heia kom over denne flotte bloggen. dere er utrolig dyktige !!

Og for noen vakkre hus dere har !!

Jeg må bare spørre, hvordan får dere tol å ta slike nydelige bilder. hvilken kamara har dere og er det på en spesiell innstilling ?
Ser ut som bildene i de vakkreste interiør bladene :)
Klem irina