torsdag 22. desember 2011

Engleserie i butikken!!!

Selv om det snart er Jul fortsetter nyheter å strømme på=)
Nå har vi fått inn en fantastisk skjønn engleserie til de gode prisene=)
Selv om du ikke rekker å få varene dine til Jul, pakker vi og sender ut varer i romjulen, så da er pakken hos deg like over nytt år=)
Vi har hatt en STRÅLENDE julehandel og det gleder oss at så mange har valgt å gjøre julehandelen hos oss=) Enten det være seg nettbutikken www.landstil.com, butikken på Moi eller på Amfi Madla.
Julemåneden desember har vært en hektisk, men du verden så koselig måned=)
Alle våre kjære kunder har vært i julemodus, og det har vært en drøm og gå på jobb hver dag=)
Og nå de siste dagene før selveste Juleaften får vi mange besøk av menn, som i siste liten, leter etter den perfekte julegaven til sin kjære. Og det er så gøy å kunne trå til å hjelpe=)
Må bare innrømme at mange menn har imponert meg! Vi har siden oktober jevnlig hatt menn innom som har fått med seg at deres koner eller kjærester har sett seg ut noe de ønsker seg til Jul i nettbutikken! Og jammen snapper ikke mennene det opp og kommer i butikken for å kjøpe det deres kjære ønsker seg! Det kaller jeg oppegående og omsorgsfulle menn=)
Under her ser du litt bilder fra nettbutikken www.landstil.com
Varene er allerede kommet til våre butikker.
Kanskje du finner nettopp din favoritt=)Selv kjenner jeg at julefreden begynner å senke seg her hjemme hos oss. Nå har vi bare igjen 2 hektiske dager på jobb, før det er tid for juleferie=)
Ha en fredfull førjulstid=)
Julehilsen Tone & Anette og resten av Landstil familien

Ingen kommentarer: