fredag 6. mars 2009

Svarte eller hvite???

Jeg skal lage fotovegg hjemme, og hadde tenkt å ha svarte rammer, men så så jeg en blogger som hadde lagt ut bilder av en fotovegg med hvite rammer... og nå klarer jeg ikke å bestemme meg.... arg!

Hva synes dere??? Legg gjerne ut bilder av de forskjellige!

Klem Anette

7 kommentarer:

Kerstin sa...

åååå dette blir spennende ...jeg har noen hvite og noen svarte og der henger de ned auten at jeg har bestemt meg..

klem Kerstin

Tove sa...

Eg er glad i begge deler, men ein fotograf sa til meg at bileta kjem betre fram med mørk ramme. Er ikkje alltid like samd i det, kjenner eg...Det kjem vel litt an på kva uttrykk du vil formidle og korleis det passar inn med alt det andre! Gler meg til å sjå kva du landar på!

God helg! Klem

Maliva`s verden sa...

He-he,ikke alltid like lett å bestemme seg...Jeg er nok enig med Tove her....At svarte rammer gjør at bilder kommer bedre frem.Fikk høre det da jeg skulle kjøpe hvit flatskjerm,og endte med svart...Lykke til..Klem fra Maliva

Guttemamma sa...

Hm , ikke lett! Veldig fint med begge deler, akkurat nå er det meste hvitt hos meg så...
Ha en flott helg videre!!
HIlsen fra Anette

Miss.T sa...

Takk for hyggelig hilsen. Møbelsnekkeren kjenner jeg litt fra før så jeg tror vi fikk litt "vennepris " 800 kr betalte vi + da brukte vi restematrealer vi hadde liggende fra når vi monterte kjøkkenet : )

Stine sa...

Har laget et innlegg for litt siden på bloggen min med fotovegg med svarte rammer, det er fint synes jeg :)

Anonym sa...

jeg syntes nok også at sorte rammer er kulest men man kan jo bruke forskjellige former på rammene ,det skaper en spenning,men samtidig samme farger på rammene.kan være moro å både bruke nye og gamle rammer sammen.lykke til.