onsdag 20. januar 2010

Vi må desverre avlyse kundekvelden på fredag..

Vi må desverre avlyse kundekvelden førstkommende fredag!!! Den nye kleskolleksjonen fra Branting som skulle vært her senest mandag ble stående fast nedi Stockhom og etter intens jobbing i flere dager fikk vi den først hjem nå i kveld. Samtidig kom også vårkolleksjonen fra Soleil. Så nå har vi 30 kasser med tettpakket tøy som skal pakkes ut=)
Samtidig har det kommet 20 esker med nyheter på interiørfronten; så vi blir ikke arbeidsledige med det første=) Men du verden hvor gøy det er!!!
Vi lover å komme tilbake med ny dato til kundekveld snarest!!! Og du har all grunn til å glede deg= klærne er bare helt rå, unike og dødskule=) Så dette blir bra!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Da gleder vi oss bare videre.
:)

Lykke til og kos dere masse med opppakiningen.

-monica-

Mona sa...

Hei og god dag. Da er jeg kansje så heldig og få med meg kundekvelden allikavel, trengte akkurat den oppmuntringen i dag. Så da var klærne kommet, tenker dere er i ekstase. Gleder meg til å se bilder og butikken med de nye kolleksjonene. Da må jeg få tatt noen bilder og blogge litt om det:) Ha en kjempefin dag og kos dere med klærne ;) Klem

Nina i Paradiset sa...

Det er så innmari kjedelig når det ikke går som man forventer med disse lastebilene, kontainerne og i det heletatt ALT som skal sendes!
Tålmodighet er en dyyyyd, men dessverre går det ikke an å bestille det på nettet!!
*Sukk!*

Lykke til med neste kveld, og håper den blir super!!
Klem fra Nina langt oppe i Molde

Berit sa...

Heisann, vært og tittet, spennende.
Hilsen fra Berit i "Et gyllent øyeblikk"