onsdag 8. februar 2012

DesignLetters - snart hos Landstil!!!

Om ikke så lenge er disse kule produktene fra DesignLetters å finne hos Landstil!!! Vi storgleder oss!!!

Om produktene:

Kopper

Typographien på disse koppene er laget av den verdenskjente danske arkitekten Arne Jacobsen.Bokstavene ble originalt laget i 1937. Nå kan du nyte Anre Jacobsens elegante typography på din personlige kopp. Koppen kan brukes til drikke, til oppbevaring av penner, tannbørster eller en S kopp til sukkeret! Bare fantasien setter grenser!


Tavler

”I love you”, ”Ich liebe dich”, ”Je t’aime”…På DESIGN LETTERS newclassic chalk board kan barnet ditt ikke bare lære afabetet, tall og klokken, det står også skrevet I love you på 9 ulike språk!Kritt tavlen er like fin på et barnerom, et kontor eller kjøkkenet. Tavlene kommer i rosa, turkis og gul! Tavlen er laget av Danish Design Agency E-types in 2009.Letters

DESIGN LETTERS er for mennesker som elsker å kommunisere med stil! Bruk bokstavene på veggen til barnerommet, på dører, eller skriv ned ditt yndlings ordtak på veggen! DESIGN LETTERS er 12 cm høye. Bokstavene er laget av Danish Design Agency E-types in 2009
We cant wait!!
Can you ?

Klem Tone og Anette

2 kommentarer:

Bolettes hus sa...

Åh..... For noen knallfine ting!!!! Er de i butikken fra neste helg??? Da suser jeg og venninnene mine nemlig forbi..... :-)))))

Landstil sa...

Hei Bolettes hus
Tror desverre ikke det,MEN er vi heldige er de på plass!!! Uansett har vi fått SÅÅ mye nytt nå i butikken, samt at nesten hele Landstil butikken på Moi er nyoppusset, så det er vel verdt et besøk!:= Hjertelig velkommen skal du og din venninne være=)
Klem Tone