mandag 26. april 2010

De enkle ting i livet...

De enkle ting i livet er ofte de beste! Viser her noen bilder fra hagen min fra i fjor. Det formelig kribler i kroppen min etter at blomstringen skal komme i gang . Vi er så heldige og ha en stor hage og vi har valgt og bare opparbeide en liten del av eiendommen. Resten har vi latt stå urørt; slik det har stått i over 200 år.
En gammel benk som vitner om tider som har vært...
Gullgutten min Markus; bestemors store solstråle i livet, på den amerikanske porchen.


Franskinspirert hagegruppe; vi har nettopp fått inn nytt parti for sommeren=)Blomstring.
Hva er vel en hage uten lavendel?Vakre pioner! Her kan jeg fortelle en liten hemmlighet; disse er kunstige=) Jeg har både huset og hagen full av kunstige blomster=) Siden jeg ikke har grønne fingre er dette en lur løsning=) Og utvalget vi har hos oss av de såkalte kunstige blomstene, er bare helt unikt. Og blomstene ser bare såå ekte ut! Har nettopp lagt ut et nytt parti for salg i nettbutikken. Sjekk ut www.landstil.com hvis du ønsker å pynte opp litt ute eller inne.Som bildene her viser; er de beste ting i livet nesten gratis=)
Slike vakre stilleben gir både glede, inspirasjon og fred i sjelen. Selv kan jeg ikke få nok av dette.
Ha en strålende kveld!
Klem Tone

2 kommentarer:

-monica- sa...

Det må være en sann fryd å gå rundt omkring i en slik flott hage.
N Y T

ogå er jeg veldig enig i det du skriver om de nye plast-blomstene dere har fått inn. Jeg har flere som lukter på de jeg har kjøpt.;)

Ha en fin kveld videre.

-monica-

Karin sa...

Vinden rasler - bølgene skvulper - solen varmer - blomstene dufter - dette er følelser som kommer opp når jeg ser på dette bildet, herlig :-)