mandag 12. april 2010

Her er jentene som var med oss på Hagemessen; fra venstre bloggeren Stine,Solveig,Tone og Sølvi. Fantastiske jenter som gjorde en KJEMPEJOBB!!! Det var en fryd og være sammen med dere i disse dagene jenter! Dette får vi gjøre til en tradisjon=) Hagemessen på Lillestrøm var en megasuksee for Landstil!!! Det strømmet folk til hele tiden og mens vi hadde med oss 23 paller opp, var det bare 6 paller å ta med seg tilbake igjen! Fantastisk hvor godt kundene likte tingene våre!!!

Standen vår var på 90 kvaderat!

Se så flott vi hadde fått det.Tone i samtale med redaktør Kjersti Myhre fra Lev Landlig. En kjempekoselig jente!Og så haadde vi besøk av våre gode kunder og venner fra Stavanger; Anne Lise og Johannes Polderman! Vi hadde noen kjempekoselige dager sammen! Herlige mennesker som vi har blitt så glad i!


Anne Lise, Arne og Johannes.Se på denne flotte portalen som vi solgte vanvittig mange av!


Mange kunder kom innom.Arne hadde laget et kjempetøft stativ til den american porch swingen.Litt av folkemengden=)
Travelt!Søte Sølvi som jobbet hos oss=)Og bloggeren Stine; en kjempesøt jente.Ny lysekrone.


Vakker gammel fransk kjøkkenhylle.


Klærne fikk også ben å gå på. Begynner å bli utplukket nå.
Ny franskinspirert stage fra Nordal. Legges ut på nettet denne uken.Ny hagegruppe har kommet inn. Vakker!LOVE

Tone og Helen Fredholm; som hadde utstillingen Oldemors hage. Vidunderlig vakker!!! Helen har også gitt ut boken Hagevandring, fra bestemorshagen sin hjemme på Toten.


Og flere kunder.


Det gikk ganske så hektisk for seg=)På slutten var det ikke mange varene igjen=)


Nå gjenstår siste rest av pakkingen i morgen og så bærer det hjem igjen. Arne og meg har kjøpt den tøffe motorsykkelen på fire hjul, eletrisk, til gullet vårt Markus. Gleder oss vilt til å se barn og barnebarn igjen=)
Klem Tone
7 kommentarer:

Fra gammelt til nytt av Jorunn sa...

Denne standen var en flott opplevelse. Jeg var jo så heldig at jeg fikk være med å jobbe der på lørdag. Masse koselige folk, som hadde bare positivt å si, og som lurte på hvor butikken var hen. Kan vel hende det blir ekstra travelt på nettbutikke en periode fremover nå, og kanskje det blir mange som finner veien til Moi i sommerferien.

salige lavendel sa...

Å, for noen herlige bilder! Jeg synes ikke det er overraskende at dere solgte så bra, det så jo så lekkert ut alt sammen - akkurat som det ser ut i butikkne deres også.

Yvonne sa...

Gratulerer med vel overstått :) Ser helt fantastisk ut.
Klem Yvonne

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Tone og Anette! Dere er jo bare GOE. Dette så virkelig flott ut. Hils Arne og si at han har gjort en utrolig dyktig jobb med kulissene ;))) Ha en flott ettermiddag. Klem fra Mona

Wenche Iveland sa...

Dette så jo bare helt vanvittig flott ut!Så bra at dere koser dere! Arne er jo bare en reser til å snekre isammen kulisser,og du Tone, er ikke så verst til å style heller da... Her i butikken koser me okke, men det skal bli godt å få hjem noen flere varer, snakkes! Glede meg til å høre mer fra helga! Klem fra Wenche!

Anonym sa...

Hei, Wenche her! Sååå flott dette var, da! Dokke er kjempegoe! Arne er jo bare en reser til å snekre kulisser, og du Tone, er ikke så verst til å style heller,d... Glede meg til dokke komme heim, så får eg høre mer fra helga! Klem!

Ingeborg sa...

Hei og takk for handelen (Lillestrøm messa). Vi gleder oss til portalen kommer. Håper det går bra med transporten. Jeg har gjort som du anbefalte: laget min egen blogg. (helt amatørmessig da det er min første:-)).
Velkommen til å ta en titt:-)
ingeborgae.blogspot.com
eller søkekriterie "hageprosjekt ingeborg". Avslutningsvis: Så flott side du har! Morsomt å se:-)
Kjenner jeg får lyst til å ta den lange veien til Moi:-)
Vi snakkes!
mvh Ingeborg