lørdag 24. april 2010

Nytt prosjekt på gang- Fransk inspirasjon på sitt beste!!!

Franske trykk-til stor inspirasjon
Fant disse bildene på den fantastisk søte bloggen til sweatasacandy.blogspot.com. Kvinnen bak den populære bloggen beskriver seg selv som advokat på dagtid og shopoholiker på kveldstid=)
Hun har linket til oss i Landstil flere ganger; hun elsker Anettes hus; og i dag fant jeg ut at vi har samme lidenskap.
Jeg også simpelthen bare elsker gamle franske sekker og tekstiler med trykk. Se bare på bildene under her hva de kan brukes til! Bare fantasien setter grenser!!!Sjekk ut stolen på bildet i midten; jeg har selv vært på auksjon og skaffet meg DEN lekre gamle staselige stolen, med matsjende puff, som skal males i hvitt; pusses så det brune under kommer igjennom og så skal stol og puff trekkes med gammel fransk striesekk med tekst!!! Og så skal det hele avsluttes med nagler rundt kantene!!!
Husk nå at jeg er gift med en møbeltapetserer; så når jeg sier jeg; er det mannen jeg mener=) Jeg setter prosjektene i gang, og han utfører dem=) En grei arbeidsfordeling og likestilling i praksis=)
Skal vise dere bilder av stolen og krakken før og etter!
Tror du ikke det blir bra!
Klem Tone

4 kommentarer:

Fruen sa...

Utrolig tøffe disse stolene med tekst på :) det hadde vært noe og hatt :)

My home is my Castle - by Kari sa...

jo, dette blir bare såå bra !!!
Så heldig som kom over en sånn stol OG i tillegg er gift med en møbeltapetserer ;)snakker om å få både i pose og sekk hehe ;)

Håper det går bra med Anette..

Klem,Kari

Miss Mette sa...

Uff, kjære deg stakkars deg, jeg sender noen gode tanker til deg, og håper du blir bra snart. Skjønner at du ble redd, slett ikke noe trivelig når det skjer noe sånt. Ønsker deg en riktig god bedring. Nydelig de gamle franske sekkene og tekstiler med trykk. Tusen takk for flotte inspirerende bilder. Ønsker deg en fortsatt fin helg. Klem fra Mette

-monica- sa...

Utrolig smakfullt og lekkert!
Søtt/røfft.

Gleder meg til bilder av din innkjøpte stol.

Spennende.

-monica-