søndag 18. april 2010

I morgen er dagen for spinalvæskeprøven...

I morgen kl 3 skal jeg ta spinalvæskeprøve.. Jeg gruer meg så fryktelig!!! De siste dagene har det vært alt jeg har tenkt på og jeg har vært nødt til å holde på med ting hele tiden for å få tankene vekk fra denne sprøyta som skal inn i ryggen min. Jeg har sprøyteskrekk fra før av, så dette er vel mitt mareritt tror jeg.

Ikke barer er jeg redd for at det skal gjøre vondt ( vi har vel alle sett filmene og hørt historiene om folk som ligger å hyler av smerte når de tar denne ryggmarsgprøven) Men jeg er også redd for at noe skal gå galt og at jeg skal få denne fæle hodepinen jeg har hørt om, en hodepine så fæl at de ligger å spyr og ikke klarer å bevege seg... Er det rart jeg er redd???

Den eneste grunnen til at jeg klarer å gjennomføre dette, at jeg ikke setter meg i bilen og stikker av er disse to :


MINE NYDELIGE SKATTER!!!

For det jeg er aller meste redd for er å ikke bli frisk igjen, at jeg skal være syk resten av livet og at de skal ha en mor som ikke klarer å leke med de, eller følge de i barnehagen, at de skal ha en mor med konstante smerter som ikke fungerer. Jeg vil bare være den beste mammaen jeg kan for mine to nydelige gutter! De fortjener det beste!!! Uff, nå kommer tårene...

Jeg er så redd for morgendagen og for fremtiden.. Alt jeg ønsker i livet er å få være frisk!!! Jeg trenger ikke mye penger, stort hus, flott bil eller den nyeste moten.. Bare gi meg god helse, og jeg skal være den lykkeligste jenta på jord!

Kjære gud, la de finne ut hva som er galt og at de kan fikse det!

Jeg ber dere jenter, sett pris på den gode helsen dere har og nyt hvert øyeblikk av hver dag!

Klem fra Anette

19 kommentarer:

Skogland sa...

Masse lykke til i morgen ♥

klem fra Fru K

pippilotta sa...

Håper alt går bra imårå og at de finner ut hva som skal til for at du blir kvitt plagene dine! Helt sant det at vi må være flinkere til å sette pris på at vi er friske og fungerer normalt.
Lykke til♥

le

pippilotta sa...

klem! ikke le...:/

Jeanine sa...

Lykke til! Dette kommer til å gå kjempebra! Klem

Jijji sa...

Masse, masse lykke til imorgen!
Krysser fingrene for at de finner ut av det og at du blir kvitt dine plager. Jeg tror det kommer til å gå bra;)
Klem fra Jijji

-monica- sa...

Skal sende alt av positive vibber og ønsker deg masse lykke til i morgen.
Min svigerinne tok denne prøven for en god stund tilbake og hun fikk desverre denne hodepinen du beskriver, men det jeg mest av alt ville frem til nå var at de fikk fort en orden på det også.
Heldigvis er du i gode hender og de er der for å hjelpe deg.
Kan du kanskje få noe beroliggende, slik at det kan hjelpe deg litt ekstra?

Masse tanker til deg.
Take care.

-monica-

Almas Hus sa...

Ønsker deg msse lykke til i morgen, håper det skal gå bra for deg !!
Tror ikke jeg har vært innom denne bloggen (som var veldig fin) men har vært innom butikken deres flere ganger og den er bare helt fantastisk.
Helt sant er det at vi må være flinkere til å sette pris på helsa, ja...har tenkt endel på det i det siste jeg også..
Lykke til- klem

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Eg tok denne prøve for 1,5 år sia..å ta prøve går kjempefint!!!-eg trudde det var veldig vondt, men gjekk so bra. Hovudpina etterpå er ikkje nåke kjekk i heile tatt, kjøp deg Fenazon Koffein tbl, er det som skal hjelpe, og ligg mest muleg flatt-det var det beste!

Lykke til-håpe dei finn ut av det!!

Klem M♥

My home is my Castle - by Kari sa...

Masse lykke til Anette..
tenker på deg..

Klem, Kari

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg tok spinalprøve i fjor, og merket ingenting til hodefinen. Følte meg helt fine etterpå, men jeg lå lavt med hodet så lenge som de anbeflate....

Du klarer det og!

LYKKE TIL

Kristin

TOVES LILLE HUS sa...

HEI !
Skal tenke mye på deg i morgen, og sende mye positiv energi til deg.

Når jeg skal gjennom noe jeg ikke liker ser jeg for meg at jeg er ferdig og alt har gått bra.

Lykke til !

Ida sa...

Hei vennen!

Først av alt, så utrolig nydelige barn du har. Kikket litt nedover på bildene her, de er sååå herlige! Det lyser så masse glede og kjærlighet av bildene, ble helt rørt jeg! En annen ting som gjorde meg rørt var dette du forteller. Trist å høre at du har vært syk helt siden november, og jeg kan bare forestille meg vhor tøft det må være å ikke vite hva som gjør at du ikke føler deg på topp. Jeg håper inderlig at legene finner ut av hva det er, fikser opp i det og at du får bli helt frisk og kvitt alle de plagene du har nå. Du skriver utrolig fint, og jeg fikk skikkelig klump i halsen av det du skriver. Det er viktig å tenke på seg selv når du står midt oppi dette, ta hensyn til kroppen din og ta deg tid til å kjenne etter når du må slappe av og hente inn ny energi. Samtidig forstår jeg så godt beskymringen og den dårlig samvittigheten (som absolutt ikke skal være der!) for guttene dine. Vi setter ofte altfor store forventninger til oss selv, vi er ikke supermennesker med uante krefter, selvom vi ofte tenker og ønsker at det skal være slik. På ett tidspunkt sier kroppen stopp, selvom både hjertet og hodet vil fortsette. Når kroppen har sagt stopp, så hjelper det ikke så mye hva resten sier.

Ønsker deg av hele mitt hjerte lykke til i morgen. Jeg håper du får en bra opplevelse av å være på sykehus, og at inngrepet går smertefritt og kjapt. Samtidig må du huske på at det er svært sjelden at denne fryktede hodepinen dukker opp. Prøv å senke skuldrene, slapp av og stol på at legene gjør dette minst en gang hver dag, og at de færreste opplever komlikasjoner.

Tusen takk for skjønn hilsen på bloggen min.

Tenker på deg!

varme klemmer fra Ida

-monica- sa...

Positive tanker sendes deg i dag.

Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Uff da, det er lov å være redd!
Masse lykke til..og dette går så bra!! (lett for meg og si!)

Klem

Yvonne sa...

Huff- Der kom det et prar tårer i øynekroken min også. Skal tenke masse på deg i dag og håpe at alt ordner seg for deg- at de kan finne ut hva som er galt og fikse det. Det er lett å ta ting for gitt, slik som god helse. Masse lykke til i dag. Det ordner seg nok skal du se.
Klem Yvonne

OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Åå, jeg ønsker deg lykke til og krysser fingrene for at alt går bra. Klem fra Bente:))

Lene sa...

Masse lykke til! Det går helt sikkert bra!
Klem Lene

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Uff, jeg vet alt for godt hva du snakker om både når det gjelder daglige smerter, dårlig form og spinalvæskeprøve. Det er utrolig tøft å leve i en slik hverdag og det koster mye både ved tanker og krefter å til tider komme seg gjennom dagen. Jeg håper det gikk bedre enn du fryktet i dag. Jeg skal for all del ikke påstå at det frister til gjentagelse å gjennomgå denne prøven en gang til, men jeg håper du husket å puste godt mens det stod på.

Varm klem fra meg :)

Roka Design sa...

Heisann:)
Håper alt gikk bra med deg..
Klem