mandag 12. april 2010

Stillebensbilder fra Hagemessen

Vi har fått inn mange nyheter i forbindelse med hagemessen som enda ikke har blitt lagt ut for salg i nettbutikken. Det vil bli gjort i løpet av de neste dagene=) I dag har Stine, meg og Arne holdt på med nedpakking; pga av misforståelser møtte ikke de andre jentene opp; så det ble en laang dag; vi kommer oss ikke hjem til Moi før i morgen tirsdag. Tusen takk Solveig for at du tilbød deg å komme helt fra Drammen for å hjelpe til etter sykehustime med barn; det satte jeg pris på!!!Og til deg Stine; tusen takk for en kjempejobb og at du holdt ut!!!=)

Her kommer noen nydelige bilder som Stine på bloggen stinemos.bloggspot.com har tatt. Bloggen hennes er vel verdt et besøk!


Nye fuglehus fra Danmark. Den nydelige standen vår=)


Nå har den lekre veggreolen med stige fra Chic Antique ankommet. Litt av en drøm...Mange forskjellige franskinspirerte lysestaker fra House Doctor har ankommet!
På messen opplevde vi at kunder luktet på blomstene våre; de er falske; men ser såå ekte ut.

Sjekk ut de lekre franskinspirere stolputene og pleddet i bolsterstriper som har kommet fra Nordal. Helt i fransk landstil.
Pleddet passer perfekt til Ektorpen 3 seteren når du bretter det dobbelt. Stine måtte bare ha med seg et hjem=)Nye lekre franskinspirerte hagemøbler har ankommet.

Hva er vel mer romantisk enn et hvitt stakittgjerde; her har Arne gjort en kjempejobb. Mon tro om det vil passe utenfor butikken på Moi...


Nydelige puter fra Au Maison og ny hagebenk.


Nyinnkomne sommerlige duker rosastripet og det nydelige servicet fra Miss Etoile.
Fantastisk flott nytt smykkestativ fra Lisbeth Dahl.
Lavendel i bunt; så fransk...


Vakkert stilleben


Lekre nye skilt fra Nordal mot rustikke gamle franske skodder.
Fransk cafestol-full av nostalgi.


Alle bilder: Stinemos.bloggspott.com
Nå tar jeg kvelden og gleder meg til hjemturen.Hjemme har Tommy holdt skansen og har gjort en kjempejobb med pakking, svaring av mail,kundekontakt, bestillinger og hundre andre små og store ting som må gjøres på nettet; utrolig flinke barn jeg har=)Og så har vi jo de dyktige jentene Wenche og Kjellaug på Moi, og Susanne og Vivian i Tananger=)Vet ikke hva vi skulle ha gjort uten dere alle!!!
Vi har en elektrisk 4 hjuler med oss i bagasjen til gullgutten Markus=) Gjett om han gleder seg til bestemor og bestefar kommer hjem igjen. Forleden dag sa han til Anette at han ville gå til bestefar. Anette sa at det kunne han ikke for det var for langt. Da svarte han at det var ikke nye problem for han hadde fått nye gåsko- med blinkende lys på=) Herlig!=)
God natt=)
Klem Tone

1 kommentar:

TanangerLandstil sa...

hagemessen så ut som en drøm!! og herlig gullkorn fra barnebarnet ditt:)

susanne