onsdag 14. april 2010

De siste dagene har blitt nytt i solen med mann og barn..

Jeg har alltid vært personlig på bloggen, men ikke så personlig som nå.

Jeg har siden november vært sterkt plaget med sykdom, jeg har vært sterkt redusert og slitt veldig. Nå på Mandag skal jeg inn og ta spinalvæskeprøve og jeg gruer meg veldig til dette, jeg er veldig redd for denne prøven. Denne tiden har vært veldig hard, jeg har ikke hatt energi til å gjøre noe særlig og dette har slitt sterkt på samvittigheten min, spesielt overfor ungene mine. Jeg håper inderlig at legene snart finner årsaken til plagene mine.

Men en god ting har kommet ut av dette faktisk. De fleste som er syke innimellom tenker nok det samme som jeg gjør når jeg er syk, "åå hvorfor satte jeg ikke mer pris på det når jeg var frisk, hvorfor bruker jeg ikke tiden min bedre når jeg er frisk osv osv," og når en blir frisk, så glemmer en alt og kaster bort tiden sin på masse tull igjen. Etter disse forferdelige månedene så har jeg virkelig lært meg å sette pris på de gode dagene og de små øyeblikkene. Med engang jeg føler meg litt bedre så nyter jeg den tiden og bruker den fornuftig, til å leke og kose meg med ungene, å lage masse minner for oss alle sammen! Denne uken har vært en sånn tid, jeg har vært i bedre form og har virkelig nytt det sammen med familien min ! Den eneste grunnen til at jeg forteller om problemet mitt, er fordi jeg ber dere jenter: Sett pris på helsen deres, sett pris på hver dag, på hvert øyeblikk dere får med barna deres, at dere er så heldige at dere kan leke med barna deres og gå turer og oppleve ting med de! Sett pris på livet deres og ikke sløs vekk tid på ubetydelige ting!!!

Ok, over til noe mer positivt!

Den siste uken har jo vært heelt fantastisk, med sol og varme! Vi har stoorkost oss med grilling, turer og masse masse lek!

Så her kommer det et bilderras fra de siste dagene våre :)

Markus fikk seg en elektrisk motorsykkel av bestemoren og bestefaren sin når de kom hjem fra lillestrøm. Den skulle selvfølgelig kjøres hjem fra barnehagen i dag :)


Litt is må smakes på så klart :)


Markus fikk seg sin første sykkel for noen dager siden, og han er såå flink til å sykle allerede!

Se så stolt da, skjønningen min! Han begynner å bli stoor ja :)
På tur blir han av og til litt sliten og da er det greit å hoppe opp i vogna til Lucas :)

Den ene dagen dro vi ut til Lundevannet, der har kommunen laget det kjempe fint ved vannet: stier, planter, hekker, båtplasser osv.. Det var så koselig å gå tur der!

Markus ute på den ene brygga, se som han koser seg!


Hmm, hva er det der ute da ???


Oppe på stupebrettet og kikker.


Lucas måtte også opp å se :)


Oi et rør, dette må utforskes...

Det er en stor verden for en liten gutt..


En pinne for oss, men et sverd,tryllestav,stokk osv for en liten gutt :)leking i grusen :)Skoene skulle av, for nå var det sommer :) Han er en smart liten gutt han lille skatten min!


Å se pappan kaste store stein ut i vannet er kjempe gøy!


Steinkasting er gøy for både store og små :)


Stor klem fra Anette

5 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Så vondt å lese at du har vært / er så mye syk Anette.
Håper inderlig de finner ut hva du feiler nå...
Skal tenke masse på deg vennen..
Goood bedring !!

Klem,Kari

-monica- sa...

Vondt å lese at du har det slik og krysser alt for at du kan få hjelp til dette og kunne nyte alt til fulle.
Viktige påminnelser du kommer med, som jeg grunner over hver eneste dag.

Takk for påminnelse!

God bedring og lykke til med prøver.

Vakre, levende bilder.

-monica-

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Anette... Det var et ærlig og flott innlegg. Jeg håper virkelig at de finner ut hva som er galt. Ingenting er bedre enn når en fungerer som normalt, tro meg jeg VET!!!!

Godt at dere tar dere tid til å være sammen som en familie og nyte det. Ingenting er viktigerer enn fellesskapet som en familie.
Det er virkelig mye sant i det du skriver =)))
KJempeflotte vårlige bilder!

Ha en kjempefin helg Anette ;)
Klem fra MOna

Stine sa...

Ps! Til deg Anette: GOD BEDRING!!!

Stine :)

Stine sa...

Hei Tone!

Så bra! Vil anbefale å legge kamera stødig på et bord f.eks. (eller kjøpe et stativ) og ha lang lukkertid! (Vri på hjulet så det venstre tallet på øverste linje på diplayet blir lavere). Sånn tar det inn mer lys, men da er det viktig at kameraet er helt stille, og det er vanskelig når du holder det i hånden. Ha hvitbalansen på auto eller lyspæreinnstilling. (se nederste rad i displayet.) For å endre hvitbalanse, holder du inne knappen på venstre hånd der det står WB mens du skrur på hjulet så symbolet endres.

Har forresten sendt mail med timer og ang. lysekronen! Livredd for at den skal bli solgt! Hadde vært fint om jeg kunne få trekt i fra den også om det er mulig :)

Stine